.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, October 9, 2014

Chapter 155 - My Wedding Day

Assalamualaikum dan hello hello helooooo...

Baru ada kesempatan nak update blog. Just so you know, i already married a month ago. Jadi kehidupan sekarang ni tak sama la masa bujang dulu. hehehe... Seronok ooo kawen. Tapi biasa la sebelum nak berlangsungnya majlis tu serabut macam-macam benda. Stress jangan cakap lah. Tapi alhamdulillah semua dah dah selamat berlangsung. Dua-dua pihak sekali. Jadi harini malas nak taip banyak-banyak just nak review majlis saja lah. So enjoy viewing my photos.

Ahh sebelum lupa nak habiaq sikit official photographer aku masa majlis nikah dan sanding ialah si Firdaus Sinizula. Aku just ambil pakej shoot saja. Suami photographer kan suruh dia edit n wat album ja lah hahaha... Ok kalau uols nak view hasil kerja si pidot ni boleh lah p page dia ni... Klik SINI. By the way dia ni tokey nasik. Kalau datang aloq setaq nak raya nasik kandaq dan sambal sotong kembang dia yang osem tu boleh la datang makan kat area peruda. dekat-dekat dengan pacific lama. (Aku review ang ni pidot mohon bagi komisyen skit.. haha)

Untuk majlis belah suami official photographer ialah Ameen Bloggedbydeen. Dia ni member encik asben. Boleh view hasil kerja dia klik SINI. Untungkan bersuamikan photographer... Kalau uols nak view hasil kerja my asben kot la tengah mencarik-carik photographer uols boleh klik SINI. Sempat lagi marketing. hehehe... 

Ok jom layan gambaq dulu... Gambaq ni aku edit sendiri.