.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, January 12, 2014

Chapter 147: Fitri Couture by design

Assalamualaikum dan heloo semua. Dah 2014 kan? yeah. Hari ni nak kongsi dengan uols la disamping nak marketing skit. kehkeheh... Dah habis pun study fashion n dressmaking dekat giatmara so memang perancangan aku nak buat biznez. Secara online dan kecil-kecilan dulu la kan. Bersusah dulu bersenang kemudian taknak terbalik plak kan. Hari makin hari berlalu jadi aku pun berjaya la melahirkan Fitri Couture by design ni. Dah berdaftar pun dengan SSM ok so uols jangan risau ini cerita benar. 

Logo saya.. I loike pink


Secara ringkasnya perkhidmatan yang disediakan adalah custom made dress and clothing. Aku kalau shopping online kan selalu bebai bila dress/ shawl yang aku nak tu selalu out of stock. Kalau out of stock, buang laaaaa gambar tu dalam album. Mengecewakan ok seriously..... So disebabkan itu la konsep biznez aku ni berteraskan custom made. Aku keluarkan design dress/ blouse/ skirt/ shawls dan tudung yang tak akan ada istilah out of stock. Uols boleh pilih design tu jika berkenan la ni tak ada paksaan. Uols boleh refer size chart yang dah disediakan dan uols boleh request warna apa yang uols nak. Tapi warna pun bergantung kepada stok fabrik la jugak la sebab aku bukan tokey kedai fabric. hehehe...