.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, December 3, 2012

Chapter 143: Flat Wedding Shoes

Assalamualaikum geng. Firstly maaf la yea dulu aku janji kan nak post pasal aku buat durian crepe kan? Masalahnya tak buat-buat pun lagi. Ntah kenapa tahap kerajinan tu agak low plak. Hihi. Bulan ni (Disember) kan musim kenduri sana kenduri sini. So tiba-tiba terdetik nak usha-usha barang-barang untuk kahwin diri sendiri (ecehhhh awai tak kalut).





Persoalannya di sini kalo kahwin tak wajib pakai heels kan? Hahahah sebab nya aku TAK SUKA pakai heels. Then future husband plak sangat cute orangnya. Berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah ja ngan aku so rasa sangat tak adil la kan kalau aku pakai heels mengalahkan dia plak. (Dia cukup butthurt kalo aku tinggi dari dia). Walaupun aku ni tak suka heels akan tetapi jiwa kewanitaan aku tetap suka lihat dan cuba segala bentuk macam heels yang bila tengok dalam hati "Masha Allah!!! Kasut ka pa ni" tapi nak beli tu tak la. Sebab apa-apa pun aku LEBIH pentingkan KESELESAAN bila berjalan...
Kasut yang tetap menjadi kegilaan aku ialah flat. Tapi kebanyakkan design mesti nak cute-cute ala innocent child plak kan. Susah nak carik design yang elegan dan agak matang. So bila kahwin nanti aku taknak heels, aku nak pakai flat yang elegan. Jalan pun selesa tak sakit kaki so tak menggangu prestasi aku nak bergambar nanti. Haha..

tobat lahum tak pakai dah aku kasut camni... SEKSA


Usha google usha Zalora, ada la berkenan dua tiga pasang. Usha ja dulu... So ini antara flat yang berkenan di hati. Korang jangan ingat aku jual kasut plak yea... 






MUST PICK

I'm LOVE this

Pendek ceritanya design2 yang macam ni la. Tak ada reben besaq macam budak-budak. Main bling-bling sikit. Kalau boleh lahhhh nak macam ni teruih  ------------------------------->>>>

Style! Haha

Aku pun macam perempuan lain jugak ada terasa jeles sedikit bila kawan-kawan yang lain selamat tukar status dah. Tak apa aku pun tengah menghitung hari, bulan dan tahun ni. Bahaha doakan aku yea geng semoga cepat-cepat langsung.. Ngeee. Thanks for read. XOXO


0 penambah suasana: