.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, August 27, 2012

Chapter 140 : Selamat Hari Raya 2012


Assalamualaikum. Hari ini rasanya dah Syawal yang ke 9 tapi baru harini nak post pasal raya. Haha maklum lah raya sibuk pi ke sana ke sini ziarah family sana family sini. Sebab rasa dah lama tak post blog maka nak buat la demikian *blog dah berhabuk*. Oleh sebab hari ni dah start kerja maka  Cikpuan  bukak la blog nak taip sesuatu. Boring duduk opis la katakan. 

Okeh nak cerita apa pasai raya tahun 2012 ni. Pendek ceritanya macam biasa lah raya-raya yang sebelumnya. Nothing special. Bangun pi solat raya, ziarah kubur then beraya. Eh ada, ada tahun ni punya raya Encik Strow tak mai pon beraya rumah. Hump! *penat  Cikpuan  wat kuih macam-macam*. Then  Cikpuan  pun tak berapa sempat nak jumpa kawan-kawan yang balik cuti raya sebab  Cikpuan  pun balik cuti raya. Eh? Haha.. Cuti raya takkan nak duduk rumah sewa yea tak?