.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, June 3, 2012

Chapter 137: TIPS: Care your dry hair


Assalamualaikum dan hello kepada pembaca sekalian. Lama jugak cikpuan tak update blog ni. Almaklum lah tak ada topik yang nak di kongsi. Tapi kali ni ada cerita yang nak cikpuan kongsikan kepada pembaca sekalian. Kali ni pasal rambut. Walaupun kita bertudung, penjagaan rambut kena la jaga jugak. Kita tak mau la bila dah kawin nanti suami terkejut tengok rambut kita macam singa. Hehe taknak la jadi macam tu kan?

Ada tak segelintir pembaca menghadapi masalah macam cikpuan? Dah cuba pelbagai jenis produk, dah wat macam-macam treatment namun rambut masih rosak, kering dan frizzy. Kadang-kadang tu dah macam fade up. Tengok rambut orang yang cantik kita rasa jeles je. Nak je tahu macam mana dorang jaga rambut kan?

So ni lah cikpuan nak share kepada anda semua tips-tips untuk merawat rambut yang rosak, kering, kembang dan sebagainya. Tips ni elok juga untuk siapa yang mempunyai rambut kerinting. Rambut kerinting kan lebih terdedah kepada masalah kekeringan ni.


Jom sambung baca