.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, April 26, 2012

Chapter 136: HOW TO: Dato' Siti URTV mag makeup

Assalamualaikum dan hello, bertemu kita lagi sekali. Kali ni just nak share camna cikpuan mekap macam Dato' Siti dalam majalah URTV. Tak pasti bulan berapa, kawan cikpuan, cik Leezha tak mention pulak. Dia just bagi aku gambar Dato' Siti and minta aku try buat mekap macam ni. Maybe tak la 100% sama, cikpuan just gunakan warna nak seakan-akan and bentuk mata Dato' Siti tak macam Cikpuan. So let check it out


Cikpuan rasa, comfirm mekap ni menggunakan eye shadow dari Simply Siti yelah kan mesti dia nak promote mekap dia sendiri. So cikpuan guna warna yang sesuai.

This is my final look




Mostly produk yang digunakan ada dah di mention dalam video. So ni just nak tunjuk exactly warna apa yang digunakan. Bleh klik pada gambar jika tak nampak nombor tersebut.

88 eye shadow pallet (88, 65 & 22)


Danni makeup pallet (44)


20 color lipgloss (10)


So selamat menonton dan selamat mencuba



Thank you xoxo

0 penambah suasana: