.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, April 19, 2012

Chapter 134: HOW TO: Yellow Cut Crease Eye Makeup

Assalamualaikum dan hello kepada pembaca cikpuan sekalian yea. Today nak share macam mana nak buat cut crease eye makeup. Mata cikpuan ni jenis almond so senang sangat nak buat pelbagai jenis makeup mata. Boring jugak asyik makeup muka sendiri ja. Sebab tak jumpa lagi bahan experimen nak conteng muka. Hehe. So segala produk cikpuan da mention dalam video. Cuma nak tunjuk warna apa yang cikpuan guna mana la tahu ada pembaca cikpuan yang tak ada pallet macam cikpuan ada.


So untuk mekap ni cikpuan just guna eyeshadow pallet dari wales. Yes i’m in love with all the colors.

Pallet cikpuan no 05 so if korang ada pallet yang sama baguslah senang cerita. Kalau tak ada jangan khuatir, just guna warna yang seumpamanya ok?

Ni kod warna yang cikpuan guna. Kuning, oren, hitam dan cream atau putih.


Selamat menonton


So thank you guys for reading it and I’ll see you soon. Stay Healthy and Beautiful. XOXO.

0 penambah suasana: