.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, April 1, 2012

Chapter 128: HOW TO: Simple Make Up / 'No Make Up' Make Up

Assalamualaikum dan hello kepada pembaca semua. Orait kali ni aku nak share macam mana mekap yang simple ataupun mekap yang kelihatan seperti tak di bubuh mekap langsung. Paham tak? Kira macam kita tak bermekap la walaupun sebenarnya kita pakai mekap. So ni first time aku try nak buat video tapi as slideshow saja la. I sound very funny in video recording.

So untuk make up ni tersangat la senang dan simple. Nama pun simple make up yea tak? Aku just guna dua warna eye shadow saja. Coklat untuk seluruh kelopak dan putih untuk highlight tulang kening.

Foundation - Naturactor 152
Eye Base - Benefits
Eye shadow Danni (23 & 12)


Blusher - Silky Girl (Dune Rose)
Lipstick - MAC Sheer Plum




Selamat mencuba yea XOXO

Thank You

0 penambah suasana: