.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, March 14, 2012

Chapter 115: Shimmery eye shadow

Hello again. Personally aku ni bukan la peminat eye shadow yang berkilau2. Aku suka kaler yang matte. Tapi ada jugak certain-certain make up mata yang cantik kalau guna shimmery eye shadow. Nak dijadikan cerita aku purchase eye shadow pallet. Aku ingatkan kaler dia matte sebab dalam gambar nampak macam matte. Sekali shimmery daaaaaaaaa.... Adoi tapi apa nak di buat, aku terima je la bayar pon bayar dah. Tapi overall kaler dia nice, terang. Tapi tu la shimmery i dont like....

Kali ni nak stop dah kot beli eye shadow pallet. Next target is naturactor foundation orang kata bagus so nak try la. Then nak target lipstick pallet. Walaupun aku ni bukan peminat lipstick tapi saja nak tambah koleksi make up.


Nampak gaya aku dah macam ketagih barang-barang make up... OMG! Thanks for read ok


0 penambah suasana: