.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, January 6, 2012

Chapter 99: Argh kena tipu mentah-mentah

Jawapan kepada persoalan aku sudah pun terjawab. Aku agak hairan pasai apa galaxy ace aku ni xleh video call... Research tengok memang x boleh sebab apa? Sebab tak ada front camera. Adui tertipu plak rasa. Aku ngat bintik bulat kat dpan ni kamera. Rupanya sensor. Puih! Kalau aku taw aku x consider beli galaxy ace. Aku simpan duit sikit beli galaxy s II. Menyesal pulak tapi apa boleh buat dah beli dah pon.... Huhuhu sabar ajo lah cikpuan.

Moral of the story: kaji habeh-habeh kalau nak beli sesebuah handphone tu... Nak jadi optimis, xpa lah atlease ada wifi. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.2

2 penambah suasana: