.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, January 6, 2012

Chapter 99: Argh kena tipu mentah-mentah

Jawapan kepada persoalan aku sudah pun terjawab. Aku agak hairan pasai apa galaxy ace aku ni xleh video call... Research tengok memang x boleh sebab apa? Sebab tak ada front camera. Adui tertipu plak rasa. Aku ngat bintik bulat kat dpan ni kamera. Rupanya sensor. Puih! Kalau aku taw aku x consider beli galaxy ace. Aku simpan duit sikit beli galaxy s II. Menyesal pulak tapi apa boleh buat dah beli dah pon.... Huhuhu sabar ajo lah cikpuan.

Moral of the story: kaji habeh-habeh kalau nak beli sesebuah handphone tu... Nak jadi optimis, xpa lah atlease ada wifi. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.2

Sunday, January 1, 2012

Chapter 98: Hai 2012




Orait everybody rasa sekejap saja kan tahun 2011 berakhir... Jadi sekarang tahun 2012 maka sudah 3 tahun lah aku berblog namun aku tidak berapa nak kerap post blog tapi aku akan berusaha jugak post something new for my readers.. Bercakap pasal 2012 kan, maka aku nak melakukan perubahan dalam blog aku ni. Selama ni aku menggunakan bahasa pasar kan (bahasa percakapan) dalam blog ni jadi sekarang aku ingin menggunakan bahasa penulisan. Sia-sia la ambil penulisan dulu kan.. Hehe. Nak kata azam 2011 semua tercapai tak ada la sangat... Ini azam aku tahun 2011 korang semua boleh le jenguk kat sini.

Jadi secara keseluruhannya alhamdulillah azam aku murah rezeki tu agak tercapai lah kan. 
Lebih banyak job photography? Unchecked sebab aku dah tak ambil job shoot just ambil job design album sahaja..
Tak mao berkata-kata kesat juga aku sudah berjaya melaksanakannya.
Lebih bertambah bahagia? Ok checked... Masih bersama Encik Strow
Tukar hp baru? Ok checked.. tengah guna galaxy ace finally.. :)
Beli kereta? Unchecked... Belum ada rezeki lagi. Sedih jugak la sebab dah berusaha...
Lebih matang? Not sure plak. Heheh.

Namun apa yang penting pada tahun 2011 aku telah berjaya melakukan transformasi diri sendiri dengan memakai hijab. Alhamdulillah I love it.