.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, December 29, 2011

Chapter 97: Handphone yang selama ini dah aku guna

fuh lama jugak tak update blog... Malas dan tak ada masa dan tak ada topik yang ingin dikongsi. Jadi lagi beberapa hari lagi tahun 2011 ingin melabuhkan tirainya jadi aku nak buat list handphone yang aku penah guna sampai la tahun 2011...

My first handphone - 2004
Klasik tak... ahah



My 2nd handphone - 2004 (telepon klasik tu rosak)
Ini henfon legend kot... haha

My 3rd handphone - 2005 (upgrade sikit)
Ni balas encik Sa'ari punya. haha

My 4th handphone - 2005 (dah habeh skolah... my first gaji....)

Terpengaruh dengan lampu kelip2 kat tepi tu yang wat aku nak beli. puih
My 5th handphone - setelah diperkenalkan dengan PTPTN...


Lama jugak la guna hp ni.. pastu jual kat asuang sebab nak beli hp 3G katanya.. haha

My 6th handphone - 2007 (zaman pemes ngan 3G)

Hp paling lama aku guna sampai masuk air brapa kali... last2 bg kat adik aku dia p juai.. harta muzium aku kot ni..

My 7th handphone - 2011 (tak beli pon balas kakak punya)
tengah guna yang ni laaa...

Ok azam dan determination aku setelah masuknya tahun 2012 dan setelah aku dapat gaji pertama tahun 2012 aku nak beli handphone baru.. Iaitu:-


TADAAAAA!!! SAMSUNG GALAXY ACE!!! Dok tergedik-gedik dah ni tunggu masa nak beli.. Sabaq sattttt... Tak dapat iphone dapat hat ni pon jadi lahhh... SCREEN BESAQ turns me on.. haha... Ok takat ni ja aku nak cita.. Tenkiu baca ok... payah jugak aku nak ingat nama-nama handphone hat lama-lama tu. Nasib ada Google...


3 penambah suasana: