.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, October 20, 2011

Chapter 96: Felamak debat dasyat

Ok aku ada la tengok dalam fesbuk ramai dok share video perempuan gaduh kes lelaki kat kedai kasut tu kan.. Kalau nak tgk klik sini ... So akibat meluat maka aku keluarkan status pasai video tu.. Ada perdebatan berlaku di situ ok.. Aku siap print screen.. Best jugak debat-debat ni tapi memandangkan aku ni jenis malas nak layan so terhenti takat situ ja...


ada sambungan nya ok....



That's why Nabi Muhammad S.A.W kita pernah pesan kat kaum lelaki.. nak carik isteri, pertama carik yang ada agama.... Kalau ada agama, aku rasa tak buta tuli pergi serang orang kat kedai kasut macam yang budak hingusan ni buat... Memang laki sikit dari perempuan tapi tu tak bagi kelonggaran untuk wat kecoh macam dalam video tu. Memang marah kalau ada orang kacau bf/suami kita. Tapi tepuk sebelah tangan of coz tak bunyi yea tak? Kita perempuan jaga la perilaku sikit.... Apa nak jadi dengan budak-budak zaman sekarang...

Sekian terima kasih.... Budi bahasa budaya kita..

2 penambah suasana: