.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, September 25, 2011

Chapter 87: Dugaan menunggu cik oren

Haih lama sungguh tak melabuhkan jari kat atas keyboard untuk post blog ni.... Selang beberapa bulan dah kot... Ha xpa kali ni tak da apa sangat la nak dikongsi bersama just nak cerita pasal tunggu ni....



Ok kebelakangan ni aku ngah tunggu sesuatu ok. Tapi tak leh mention la kat sini.. Bila dah setel baru aku mention ok.... Aku ni memang seorang yang tak suka sangat menunggu lama... Annoying kot..

Tapi memandangkan benda ni amat la kena bersabar dan bersabar maka katanya kena tunggu jugak lah.. Tapi heran gak aku orang lain punya sekejap setel... 3 hari dah setel.. Aku dah sebulan tunggu kot.. Aku ni dah bertukar-tukar pit stop tak setel-setel la lagi... Alamak seksa nya nak dapat benda ni..... Jiwa dah meronta-ronta da ni.. Cepat sikit oi wat kerja ok... (Boleh teka da kot apa yang aku maksudkan ni)....

Cepat laaaaa aku nak cik oren...

6 penambah suasana: