.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, July 1, 2011

Chapter 86: Mari bersolek

Rata-rata antara kita-kita ni yang perempuan rasanya semua suka bersolek ataupan bermekap. Kan? Kan? Kan? Eleh malu malu plak nak ngaku. Ok aku suka sangat mekap. Lagi-lagi area mata. Sebab my eyes are gorgeous ok.. Hehe perasan plak. Alhamdulillah pujian kepada Allah kerana kurniaan-Mu… Tapi masalahnya aku tak reti mekap. Aku takut kalau muka jadi pelik bila mekap ni. Setakat pakai eyeliner tu boleh lah. So aku pun jumpa website ni. Online make over gitu. Trimas Cik Wany Salleh sebab kenalkan aku website ni. Welcome to TAAZ.com. Online makeover and makeup. Ok cekedot (ayat Ody LockLuck)..


Orait ladies…. Aku rasa ini solution yang sangat sesuai pada kita-kita yang nak mekap tapi takut-takut nak mekap. Takot jadi macam Lady Gaga plak kan… Hahah…