.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Tuesday, June 21, 2011

Chapter 85: Dah tiba masa untuk fix diri ini....

Aku hanya manusia dan macam biasa lah manusia ni lemah dan selalu sangat wat kemungkaran. Tapi masih tak terlambat untuk fix kan diri ini. Macam aku... Alhamdulillah rasanya kehidupan aku yang sekarang ni aku lebih tenang dari dulu. Aku ngaku dulu memang jarang meletakkan dahi aku di sejadah. So i need to change and fix myself. Hoh kena tukaq header blog aku ni rasanya... Huhu tepat hari ni aku mula mengenakan hijab di kepala. Mungkin aku dah terdetik di dalam hati nak fix kan diri. Pelan-pelan mengubah cara hidup. Rasanya bila aku dah macam ni, ayah aku senang hati. Yelah dosa aku kan dia yang tanggung..



Semuanya bermula lepas aku baca blog dari syahirul.com ni... Memang akui baca blog dia ni membuatkan hati aku terdetik dan tersedar betapa jauhnya aku tersimpang. And pada malam bila aku dah lupa tapi mimpi pada malam tu aku tak leh nak lupa. Aku mimpi seakan-akan berlakunya kiamat and aku rasa macam-mana takutnya, seksanya dalam mimpi tu. So aku beranggapan aku diberi warning awal seperti ini.... Serius aku takot jadi dah tiba masanya aku fixkan diri ini...... Alhamdulillah aku rasa bersyukur sebab diberi warning macam ni sebab kalo takda aku rasa aku takkan berubah.... Wassalam.

2 penambah suasana: