.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, June 1, 2011

Chapter 81: Ok saya dah cukup 23 tahun

Selamat hari lahir kepada aku pada 31 May yang lepas iaitu semalam. So hari ni aku dah genap 23 tahun satu hari. Bahaha.. Ok dah 23 tahun so kena matang dan dewasa. Ehem-ehem. Kalau time kecik-kecik dulu wajib kalau mai harijadi aku, aku akan merengek-rengek kat abah aku supaya belikan aku sebijik kek. Tapi dah besaq gajah ni takkan nak merengek-rengek lagi kan mao kena penampaq tang dahi naya ja. Haha. Ok walaupun begitu aku still macam mengharapkan kek untuk setiap tahun. Tapi dah beberapa tahun lamanya  tak dapat kek. Quiet sad jugak lah.

New York Cheese Cake my peberet... Nyum Nyum



Aku sangat suka sebab bila time besday tudia semua kawan-kawan dalam fesbuk memenuhi wall aku dengan ucapan dan wish birthday. Thank you all. Tapi yang sedihnya bila dah ada fesbuk ni, henfon aku plak kurang sangat dapat message hepi birthday. Dapat pun dari My boyfie, my mom, my sis and my dad... Ok la kan kalau dulu bangon tidoq tudia message dalam henfon bercambah. Aku suka jugak keadaan macam tu. Bila dah ada fesbuk ni, tak popular dah la sms birthday. Hehe...

Ikotkan hati nak print screen semua wish-wish dalam fesbuk.. Tapi sebab banyak sangat hehe... Terima kasih sekali lagi ok..

Atara wish-wish nya selalunya moga panjang umoq, moga sehat selalu, moga hepi dengan boyfie dan paling banyak rasanya semoga cepat-cepat kawen. Ok...... Sampai jodoh aku kawen la.... Hikhikhik...

p/s: Aku dapat present dari si dia...... syok sangat.. Hehe tenkiu sayang...

0 penambah suasana: