.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, May 8, 2011

Chapter 74: Babai camera, hello sketching~

I draw what my heart desire

Okeh selamat semuanya. Dah agak lama tak update blog ni. Labah-labah dah beranak pinak dah pon. So sebab ada story nak habaq mai tu aku jejakkan jari di keyboard untuk memulakan majlis. Ok tajuk aku agak simple yet tercapai maksudnya. Babai kamera, hello sketching. Sketching ni da lama sebati ngan jiwa raga aku sejak dari kecil lagi. Sapa yang kenal aku dari sekolah so akan paham la maksud azali tu. Hehe.

So cuma bezanya di sini sebab dunia dah semakin maju jadi aku melukis menggunakan mouse yea kawan-kawan. Bukan pensel bukan pen. Hehe.. So boleh aku terus masukkan kaler terus and touch up sikit.

Babai kamera? Why?
First things first sebab aku da makin tawar ati dengan profession ni. Minat tu minat tapi dah tak berapa teruja macam dulu la. Sebabnya? 
ok.... bila kita di bidang kamera ni... bajet kena banyak. Tu kena beli, ni kena beli.... So aku yang tak berapa nak berada ni agak lambat la nak upgrade gear tu. Dok macam tu ja la kamera aku.
Then aku da tak berapa minat nak shoot. Kalih2 model komfem seksi. Hell i hate it. 

Ok so stop takat sini sahaja. Aku tak reti nak nulih panjang-panjang.. Adios amigos~

Owh baru perasan ni first post untuk bulan Mei. My feveret month.. Nak tunggu hujung bulan ni surprize apa aku dapat...wink~

0 penambah suasana: