.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, April 17, 2011

Chapter 73: Cikpuan ke Langkawi

Bertarikh 14 dan 15 April, cikpuan ke LANGKAWI for the first time. So ampa taw la pasepa aku ciwi sangat kan. Hahaha. Ok sudah2. Aku mengikuti trip photo yang dianjurkan oleh geng THINKPHOTO. Terima kasih sebab buat event ni. Kalo buat lagi roger2 la ok tu pon kalo time tu berduit. Hehe. Owh tak lupa pada cik abg cikpuan yang telah mensponsor.... Tenkiu so much laling. Lebiu banyak2.

First Shoot sesudah sampai. Nampak dak helang tu?



Ok like always koleksi gmbaq sememangnya akan aku upload di official website iaitu di SINI. Sebab situ kan tempat koleksi photo aku. Hehe.

Tudia tudia sesampainya aku di Langkawi... Aku kena jadi model terjun. Sapa tak tahu model terjun tu apa? Model terjun tu orang yang xreti jadi model tiba2 kena jadi model. Yes aku la tu. Haha... Haih ketaq habis kepala lutut aku. Keliling aku ada photographer. Nak senyum jadi ketat.... Malu punya pasai. Haha. Tapi takpa pengalaman orang kata kan?

Trip ni memang best sebab seriously ni baru kata ada pembelajaran dan pengajaran. Sebab penganjur sangat tak kedekut ilmu dan dia explain mengenai sesuatu sangat detail dan terperinci. Nama pon cikgu kan? Hehe.

By the way this is one of the best experience for me.... Terima kasih kerana mewujudkan trip sebegini. Teringat trip masa sem 3. Hehe.

p/s: nasib tak naik cable car... Aku takot nanti pikiaq bukan2... haha

2 penambah suasana: