.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, April 7, 2011

Chapter 72: suri rumah sepenuh masa @ pengusaha ladang anggur

Orait sudah tiga hari aku bergelar suri rumah sepenuh masa @ pengusaha ladang anggur. Alhamdulillah tanaman aku makin menjadi. Boleh aku bawak p juai kat pasar tani. Haha. Mood nak kerja tu tak mai lagi la. Sebab tekanan yang melampau sangat kot. Hehe.

Apa aku buat dalam masa yang terluang ni? Aku design web orang upah, aku usha kedai online and tido cukup-cukup. Serupa mak shin chan dah. Petang-petang ja tidoq.. Bosan cheq oi..

Ni misae ok
Ramai mungkin akan tanya aku soalan-soalan ini:

Adakah aku menyesal berhenti kerja dahulu?

Menyesal? Oh tidak sama sekali. Mungkin aku takda jodoh kat tempat kerja tu.  Jangan ingat jodoh untuk kawen ja na... 

Kenapa berhenti?

Why? Senang ja, aku tak suka bila dah jadi serabut. Bila aku serabut maka jadinya aku malas nak buat kerja.

Hampir jadi macam ni dah aku...

Reason kedua: Aku sangat pantang bila dipersalahkan atas benda yang bukan aku yang buat.
Reason ketiga: Attitude and behavior disorder dalam opis tu. Tak bagus.....

Okeh sejak-sejak jadi suri umah ni kan..... Taw x apa hobi aku skarang?
USHA KEDAI ONLINE.
So aku pon window shopping online la ceritanya ni... Aku cukup rambang mata tengok kasut-kasut kat sini. Chewah ampa yang bernama wanita, pompuan dan gadis boleh la jenguk2.. Klik SINI nak p kedai online tu.
Selamat rambang mata semua.. Chaow..
Ha ada iklan.. Mana-mana nak upah wat design custom wedding album tu halo-halo la cikpuan ya. Nak bagi servis bagus punya.. 

1 penambah suasana: