.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, April 17, 2011

Chapter 73: Cikpuan ke Langkawi

Bertarikh 14 dan 15 April, cikpuan ke LANGKAWI for the first time. So ampa taw la pasepa aku ciwi sangat kan. Hahaha. Ok sudah2. Aku mengikuti trip photo yang dianjurkan oleh geng THINKPHOTO. Terima kasih sebab buat event ni. Kalo buat lagi roger2 la ok tu pon kalo time tu berduit. Hehe. Owh tak lupa pada cik abg cikpuan yang telah mensponsor.... Tenkiu so much laling. Lebiu banyak2.

First Shoot sesudah sampai. Nampak dak helang tu?



Thursday, April 7, 2011

Chapter 72: suri rumah sepenuh masa @ pengusaha ladang anggur

Orait sudah tiga hari aku bergelar suri rumah sepenuh masa @ pengusaha ladang anggur. Alhamdulillah tanaman aku makin menjadi. Boleh aku bawak p juai kat pasar tani. Haha. Mood nak kerja tu tak mai lagi la. Sebab tekanan yang melampau sangat kot. Hehe.

Apa aku buat dalam masa yang terluang ni? Aku design web orang upah, aku usha kedai online and tido cukup-cukup. Serupa mak shin chan dah. Petang-petang ja tidoq.. Bosan cheq oi..

Ni misae ok