.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, March 9, 2011

Chapter 70: Fenomena sekarang... Suma orang nak jadi fotografer

Anda setuju tidak dengan tajuk di atas? Kalau setuju sila angkat ibu jari anda. Simbol like duhhh... Haha.. Ni apa yang aku nampak la sejak-sejak akhir ni. Orang suma pakat mahu jadi fotografer. Mengapa eh? Famous kot jadi fotografer ni. Aku pon macam nak bersara pegang kamera dah sebab da macam tak syok tengok semua orang da nak jadi fotografer jugak... Sebab aku da gila edit picture sebenarnya... Huhu... Da macam trend pulak jadi fotografer ni... LOL...



Kalau betul-betul passion about photography tak mengapalah boleh diterima akal. Ini yang aku tengok la..
* Baru beli kamera, esok tu mengaku diri dia fotografer. Well excuse me, u just have a decent camera it doesn't mean u are a photographer yet. 
* Beli kamera, pergh gambaq full dalam profile pon bukan gambaq yang di snap guna camera mahal. Snap gambaq sendiri sambil posing dengan camera tu. Pleaseeee... (Serupa nak tayang kamera) p/s: sapa-sapa terasa tu mintak maaf banyak2....
* Ilmu tak penuh didada, tapi act like a professional.... Ini sangat aku ewwwww... Pleaseee...

Ikotkan banyak lagi tapi aku bagi top three ni dulu la. Berceramuk pala otak. Suma emosi ada ni. Bercampur baur... Ok babai geng!


2 penambah suasana: