.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Sunday, March 6, 2011

Chapter 69: Now I know why we aren't symmetric....

Greetings all. Lepas baca entry encik obefied pasal satu wanita tiga wajah. Bukan apa pun just cantum side muka kanan dua2 belah then side muka kiri dua2 belah. Tengok macam mana rupa. Aku pun teruja ingin mencuba sebab aku bukan mix. Orang kata mix ni cantik sebab dia simetri. So nak taw betoi ka tak cuba ampa gabung muka kanan dengan kanan si Jesicca Alba nak taw pa jadi...

So aku sangat bersyukur sebab dijadikan tak simetri. Sebab kalau simetri dan aku sememangnya bukan gadis mix... Haha tengok la rupa aku.


So hat tengah jugak yang elok... Haha.. Hat muka side kanan tu serupa vietnam tak vietnam plak aku tengok. Untuk side kiri plak komfem2 fail.. Selamat mencuba pada wajah seniri.

2 penambah suasana: