.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, February 3, 2011

Chapter 60.5: Ang ingat ang cukup baguih da ka?

Hey all.... Today nak share kat ampa semua satu benda ni. Ampa suka dak orang yang rasa diri dia da baguih sangat? Well tidak pada saya. Yes kalau diri tu bagus sangat don't sound like a lil bit bongkak masa menegur orang. Aku rasa nak kaki ja. Aku tak kisah nak tegur karya-karya grafik aku. But jangan selitkan kebongkakkan dan ketunjukpandaian dalam menegur tu. Macam menunjuk-nunjuk. You guys know what I mean?

annoyed face





Aku tak kesah nak kata apa pasal artwork aku. Yang penting aku tak mencari populariti darinya. Aku sedar aku masih seperti semut dalam bidang grafik ni sebab i have no any basic at all in graphic. Aku belajar sendiri. So nak kata ang ni belajar grafik kat U ka mana-mana ka, ada aku kesah? Wah besaq gila knowledge ang ya. I'm so impress (tangan kat dada mata pandang ke atas). Tapi aku tengok ang edit serupa pakai online editing ja. Boooooo.... So dalam hal ni penting untuk berasa rendah diri dalam pelbagai aspek walaupun diri tu dah PRO bukan GRO ye.

menahan diri dari muntah

Ikutkan hati amarah aku ni nak ja aku print screen aku buktikan kat sini. Tapi so be it la... Malas nak pikiaq. Janji aku happy berkerja sebagai graphic designer walaupun artwork aku ni dicop sebagai 'too esay'... easy to say la bro. Try wat tengok. Haih rendah diri sama.......
Connection cut


2 penambah suasana: