.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Tuesday, February 1, 2011

Chapter 59: Dok nampak dah...

Greeting readers! Harini nak share sikit la pasai kegembiraan bercampur aduk ni. Hepi + risau + bersyukur + gundah gulana. Hehe. Lawak lak kan. Apo kono ko ni cik puan? Haha. Sebenarnya aku tak tahu apa nak ditulis sebagai intro so moh ler kite....

Emosi bercambah




Okeh first of all..... Aku rasa sangat tekanan kerana semakin hari wallet aku hanya ada 5 keping duit RM1 dan 3 keping RM10 je nak hidup ni. Kan best kalau makin kita guna duit kan, makin bertambah la duit tu. Haha. Kalau camtu aku takyah kerja pon duit berlambak noh. Huhu. Aiyo nak bayar sewa rumah lagi, berokban lagi, si PTPTU lagi. Mana gaji aku manaaaa!!! So langkah yang bagus adalah aku mula mencari kerja lain. On searching lagi.... Demmit ang wat invisible buleh time-time macam ni....

Bila nak dapat reja yang gaji enak xtaw...

The good news is, my strow is heading to a new environment.  I 'm happy for you darl.... So all the best for you and I hope you success always... Dok nampak dah bayangan nak capai hari bahagia ni.. Eceh eceh... Amiiinnn hope capai la target aku yea (blushing blushing)


Happy sungguh!

Bila mai tang sini aku mula gundah gelana dan risau sebab............. lepas ni apa-apa hal suma tala kot aku. Dem. I hate to lead. I prefer to follow. Dok nampah dah tahap stress aku lepas ni.... Waaaaaa..... Naik satu urat uban aku. Hahahaha....


Oh My Gosh!
Communication cut............................


4 penambah suasana: