.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, January 31, 2011

Chapter 58.5: *Contest gambar hitam putih paling cool

Okeh sekali lagi aku kena tag oleh si kijam eeqa. Nak gambaq hitam putih plak yea. Oh sebelum tu sila tengok bawah..... Ok rasa macam nak masuk layan jugak so klik pada gambar di bawah untuk info...




Ok dalam aku dok selongkaq disk D laptop aku ni... moh ler aku nak pikiaq aku nak hadiah apa... RM100 eh? Apadia yea... Kalau aku taknak apa-apa aku just nak cash money boleh? Boleh la beda aku wat makan untuk seminggu.. (Desperate nak duit ni...)

Tadaaaa.. Ni picturenya:



Klik pada gambar untuk view besar

Ok so kena tag 5 orang rakan pulok.. Ramainya... So ready my fellow friends... Ampa layan noh!

Gowdunk
Liza
Nad
Kak Farie
Fad


1 penambah suasana: