.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, January 27, 2011

Chapter 56: Aku tertarik kau memang debomb

Day 27: What kind of person attract you?

Selamat pagi aku ucapkan kepada semua. Harini akhirnya aku dapat tido dengan lena. Tu pun aku terjaga setiap jam. So akibat itu aku malas ke opis pada hari ni. Bila aku free, so aku akan post new entry. Kali ni pasal individu yang mampu wat aku tertarik. Actually aku agak lapa sekarang ni. Blom jamah apa2 lagi. Kruuuh kruuh bunyi perut.

Namun diingatkan di sini....... jika anda tergolong dalam individu yang aku tertarik tahniah aku ucapkan tapi aku takkan ngorat la ok. Haha.



Orait geng aku start untuk golongan perempuan la yea. Jenis perempuan yang membuatkan aku tertarik untuk berkawan ok BERKAWAN jangan salah paham. Aku bagi 10 list la.

Aku tak memilih nak berkawan just....


  1. Seorang yang tidak gedik terutamanya. Damn I hate perempuan gedik.
  2. Seorang yang kepala gila-gila (sekepala dengan aku)
  3. Seorang yang boleh aku luahkan masalah (pendengar yang bagus)
  4. Seorang yang kreatif
  5. Seorang yang tahu jaga maruah diri. Aku takmao terpengaruh dengan anasir-anasir tak bermoral. Wah statement kau... Haha
  6. Seorang yang tak terlalu depend with other. Aku suka perempuan yang berdikari.
  7. Seorang yang kelakar. Not too serius
  8. Seorang yang ati kering. Not too sensitive
  9. Seorang yang tidak kedekut
  10. Seorang yang tidak terlalu DIVA. You guys know what I mean ey?

Ok untuk golongan lelaki pula..... 




Sori aku say no pada lelaki macam ni.
So if you guys know my Pak Strow, he's got all the criteria that I like. No wonder la aku jatuh chenta sama dia. Wuhhu wuhhu.

Ok ini dia ciri-ciri individu lelaki yang aku tertarik:

  1. Lelaki yang tidak terlalu menjaga penampilan dirinya. Pelik kan? Aku suka lelaki serabut.. HAHA
  2. Lelaki yang tak manja
  3. Lelaki yang tahu hormat perempuan especially his mom and aku.. hehe
  4. Lelaki yang tidak gatal (pervert)
  5. Lelaki yang tahu menjaga hati aku
  6. Lelaki yang tahu mencari duit (ada masa depan yang cerah)
  7. Lelaki yang tak mengongkong aku hidup aku. Please ok
  8. Lelaki yang kelakar
  9. Lelaki caring... aum I like.....
  10. Lelaki yang selalu bagi surprize kat aku. I like surprizes ok.
Sebenarnya banyak lagi tapi aku tak dapat pikir dah. Ok thanks for read it. Takkan baca saja kot. Drop your comment please. Hehe


0 penambah suasana: