.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, January 26, 2011

Chapter 55: Jom ke merata alam

Day 26: A photo of somewhere you want to go

Salam dan sejahtera wat pembaca yang sudi singgah baca blog aku ni. Ok sekarang ni aku agak kemamaian dan kemabukan sebab dah 2 malam aku tak tido. Malam tadi pon buleh la lena sejam ja. Insomnia melanda diriku. Hope malam ni aku boleh tido. (-_-").

Jadi entry kali ni aku nak bercerita pasal tempat yang aku nak pergi. 

Okeh kalau dalam negara aku teringin nak pergi ke Pulau Tioman.


Port Honeymoon aku. Chewah!

syok aih cuti sini...

Teringin try macam ni walau diri xreti berenang. lol



Ok bagi yang tak tahu, Pulau Tioman yang berada di bawah pentadbiran negeri Pahang ini terletak di antara sempadan Pahang dan Johor. Pulau ini pernah tersenarai sebagai 10 pulau tercantik di dunia dan kewujudannya kini sedang dipertahankan sebagai antara syurga aktiviti selaman skuba dan gaya hidup pulau yang menyeronokkan. Yeah! Macam agen perlancongan lak aku ni. 

Aku dah pikir nak wat Pulau Tioman ni port honeymoon bila da kawen nanti. Wuhhu wuhhu. Ok sorry tak mampu nak tulis panjang lagi. Out of service gila ni (nguap kali ke 100).  Bubai geng!



0 penambah suasana: