.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, January 24, 2011

Chapter 53: Bermakna pada diri ini

Day 24: A photo of something that mean a lot to you

Aku translate sikit la. Kali ni aku share pasal gambar yang bermakna bagi aku. Ikutkan banyak tapi dia kata 'a photo' so aku pilih satu ja la yang paling bermakna la bagi aku. Memang aku tengok gambar ni aku rasa happy dan suka la. Nama pun bermakna pada diri aku. Of course la happy. Daaaaa...



Sama tak? Haha
Ini dia gambarnya. Sebab apa aku kata bermakna pada diri aku? Sebelum tu aku kenalkan dulu la dia ni sapa. Dia ni satu-satunya adik pak strow aku which is my bakal adik ipar la. Hehe. Nama dia Nurul Ezzaty, berumur 8 tahun yea. Banyak jauh tak jarak umur dengan aku? Oleh sebab aku ni tak ada adik perempuan, so memang aku anggap dia ni macam adik aku la. Sayang aku seperti adik aku sendiri. Bakal jadi adik aku pon. Hehe. Kelakarnya dia panggil aku 'kak Fit Fairuz' , serupa la gak macam Fizz Fairuz pelakon tu. Haha bantai jela zaty oi Kak Fit Fairuz pon ok. Layan jela.. Haha. 

Rindu jugak aku dengan budak ni. Yelah bukan selalu aku dapat jumpa. Nak hangout selalu rumah kampung Pak strow mana la buleh... Tak manis orang kata. Ahaks.... So jika ada kelapangan or kesempatan jela dapat jumpa pon. Sekali jumpa tudia, tak menang telinga aku melayan cerita si Zaty ni. Budak-budak kan memang banyak la cerita dia. Nasib aku ni jenis kepala layan budak-budak. Merapu p la apa pun aku leh ja layan. Huhu. 

Rasanya tu ja kot apa yang aku nak share ni. Hehe... 


0 penambah suasana: