.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, January 13, 2011

Chapter 49: You already off the limit man F.Y!!!!!

Caution: I'm not in a good mood


Malam ni merupakan malam yang sangat merundung kekecewaan, kebengangan dan kebencian yang meluap-luap. Rasa nak mencarut ada jugak tapi aku da berazam tahun ni taknak mencarut dah. Tapi macam dah batal ja azam aku tu.. Mampoih p. But you already off the limit man.....



You are just my lame history so please remain that way. Tak perlu nak tambah-tambah cerita apa motif kau ni??? Nak merosakkan kebahagiaan aku ka apa? For your information la JANTAN, kau jaja cerita pasal aku pon kau dapat apa? Aku takkan balik la kat kau. Aku da ada yang sempurna untuk aku.  And aku sayang and chenta mati sama si dia. Yes aku tahu memang wujud manusia macam ni rupa. Hey I'm sorry I dump you ok. I have a right to choose who I want to be with. Pikir salah sendiri dan buruk diri sendiri dulu sebelum nak salahkan and burukkan aku. Tak perlulah kau jaja cerita pasal aku lak kan. Perangai macam sissy, kau tu lelaki ok jangan wat perangai perempuan.  Apa motif kau sebenarnya. You really pissed me off man. Aku doakan kau cepat-cepat sembuh dari penyakit mental ni ok. Aku tergolong dalam golongan orang teraniaya tak? Teraniaya la kot dah wat cerita pasal aku. Kalo ya doa aku makbul. Amin. Aku cukup pantang orang ada usaha nak rosakkan rumahbelomtangga aku ni.... Damn u! Aku tak kacau hidup kau pon!!!!!! Fakyu!!!! (Alamak terbatal lagi azam tahun ni)

Jangan ganggu hidup aku la bai.


p/s: Sayang, jangan tinggalkan saya.. Sila jadi kekuatan saya dan berada di sisi saya sepanjang mana saya perlukan awak. Saya mahu berada di kiri awak sampai akhir hayat saya.

5 penambah suasana: