.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, December 31, 2010

Chapter 47: Babai 2010, hello 2011



Orite everybody.... maybe post aku kali ni lebih panjang dari biasa. bukan lebih hangat dari biasa ok. Tu tagline hot.fm. Ni adalah post terakhir bagi tahun yang sikit lagi meninggalkan kita iaitu tahun 2010. Ok sikit lagi tahun 2011 akan menghampiri kita. Jadi kalau aku nak rewind balik apa yang berlaku, memang tak la sebab aku ni jenis payah nak ingat (bukan pelupa ok). Just untuk tahun 2010, perkara paling happy berlaku kat aku adalah, dapat DSLR, kebahagiaan aku kembali balik and aku diterima baik oleh family si dia. Perkara yang paling tak suka atau sedih lak, krisis berlaku yang menyebabkan aku menyambut ramadhan secara lone ranger.. huhu.



Ok aku bukannya jenis yang suka cakap benda lepas-lepas. Bagi aku, past is history so I don't give a shit about it. Tapi, perkara lepas la yang mengajar aku. Jadi apa yang berlaku di tahun 2010 ini akan aku ambil ikhtibar and jadikan pengajaran supaya tahun 2011 ni aku jadi lebih better dari 2010. Amin. Ok apabila tahun baru mula tiba, umuq pon mahu baru. Tudien naik satu tahun anak tangga. Don't ask my age please. Haha.

Ok dah setel cerita pasai 2010, ni aku nak share sikit segala impian apa macam azam ka pa ka hasrat aku pada tahun 2011 ni. Mari mula.

Ok ini adalah hajat/ azam/ impian/ cita-cita cik puan pada tahun 2011 ni:

  • murah rezeki (gaji naik @ dapat kerja yang lebih terjamin income @ dapat banyak job photography)
  • tak mao berkata-kata kesat
  • lebih bertambah bahagia ngan si dia (hope relationship go to the next level)
  • Tukar hp baru




  • Beli kereta (proton savy)
  • lebih matang kot
Aaaaaaa... ni ja yang aku dapat pikiaq pon. Tapi tak la terlalu berharap sangat sebab, we can't predict the future right? Apa-apa pun aku harapkan yang terbaik la untuk kehidupan aku. Yes sekali lagi selamat tahun baru kepada anda semua.


2 penambah suasana: