.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Thursday, December 23, 2010

Chapter 45: Jawab tag dari si tika yang gila..

Ikotkan aku nak merepek benda lain. Kalih2 tengok si tika ni ada tag baru. So aku nak jawab ler...



1. ape bende penting dalam hidup korang?
Kalo nak habaq benda ni banyak... Tapi paling penting aku rasa duit la kot. 



2. bende terakhir yg korang beli guna duit korang?
Makan malam tadi

3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan ape temanya??
Tak kawen lagi kot

4. adakah korang tengah bercinta sekarang..?
yela... haha

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
selagi ada jodoh bersama-sama

6. dimanakah korang selalu jumpa dgn kekasih korg??
kat opis aku... lalalala

7. novel/buku/majalah yang terakhir dibeli??
ish, jarang beli aku...

8. name penuh korang??
Pendek ja Fitriyani Binti Sa'ari.. Chewah

9. antara mak ngan ayah.. mane lebih rapat..?
Dua-dua tak rapat sangat... Aku kan lone ranger kat umah.


10. namakan orang yg betul korg nk jumpa dalam hidup korg?

tak taw la... haha

11. adekah korang basuh baju korg sendiri?
ha la... uma bujang mana ada mesin basuh..

12. dimanakah tempat betul2 korang nk pegi??
Paris!
13. pilih satu.. peluk or cium??
Tudia.. nak dua2 boleh? hahaha

14. beritahu 3 bnde ttg org yg beri tag?
aku xdak orang tag pon... takyah jawab la noh


15. lima bnde yang paling disayangi dalam hidup?
Lima?
1: Kamera aku
2: Laptop aku (even dia bisu)
3: Nouvo aku...
4: Bantal busuk aku.. hahahaha
5: Handphone aku


16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar..

Kalau nak kira yang skang ni aku dok dengaq Come Clarity la paling kerap pon. Nak dengaq p website aku.. haha

17. bila tarikh lahir n kat mne korg sambut thn lepas..
31.05.1988
Hurm... tak penah celeb besday

18. 5 rakan blogger yg korg nk tag??
tudia jawab la ampa


2 penambah suasana: