.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, December 13, 2010

Chapter 44: Salahkan aku, jangan salahkan kamera aku ok.

Begitu sayangnya aku kat kamera aku. Yes aku tawu kualiti gambar aku tak la setop mana tak la sehebat mana. Salahkan aku yang masih amateur ni. Jangan salahkan kamera aku. Yes aku tawu kamera aku murah, pangkat compact ja even dia ni DLSR. Aku bukan anak datok nak beli kamera top-top canggih canggih. Kamera canggih tapi guna gak photoshop nak cantikkan gambar watpa...


Udah-udah la nak kata kamera aku. Kalau dia ada hati, jenuh tersinggung selalu. Tapi takpa wahai kamera ku, aku bangga kerana memilikimu. We both can make a good team. Tak lupa jugak pada photoshop.  It’s who’s behind the camera, not the camera, GOT IT? I'm doing photography because I'm enjoy doing it not because to please some of you or to get fame. So stop underestimate my camera! 



p/s: tak perlu terasa sebab aku tak tujukan pada sesiapa pun. :)




0 penambah suasana: