.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, December 31, 2010

Chapter 47: Babai 2010, hello 2011



Orite everybody.... maybe post aku kali ni lebih panjang dari biasa. bukan lebih hangat dari biasa ok. Tu tagline hot.fm. Ni adalah post terakhir bagi tahun yang sikit lagi meninggalkan kita iaitu tahun 2010. Ok sikit lagi tahun 2011 akan menghampiri kita. Jadi kalau aku nak rewind balik apa yang berlaku, memang tak la sebab aku ni jenis payah nak ingat (bukan pelupa ok). Just untuk tahun 2010, perkara paling happy berlaku kat aku adalah, dapat DSLR, kebahagiaan aku kembali balik and aku diterima baik oleh family si dia. Perkara yang paling tak suka atau sedih lak, krisis berlaku yang menyebabkan aku menyambut ramadhan secara lone ranger.. huhu.

Saturday, December 25, 2010

Chapter 46: Single or married?

Ok aku memang suka cerita bab kawen2 ni. Haha bengong. Takda la korang tak pelik ke kenapa pompuan selalu tak sabar nak kawen? Aku pon pelik gak sebab aku pompuan. Haha. Ok ni kehidupan single dan berkahwin mengikut persepsi aku la.



Thursday, December 23, 2010

Chapter 45: Jawab tag dari si tika yang gila..

Ikotkan aku nak merepek benda lain. Kalih2 tengok si tika ni ada tag baru. So aku nak jawab ler...

Monday, December 13, 2010

Chapter 44: Salahkan aku, jangan salahkan kamera aku ok.

Begitu sayangnya aku kat kamera aku. Yes aku tawu kualiti gambar aku tak la setop mana tak la sehebat mana. Salahkan aku yang masih amateur ni. Jangan salahkan kamera aku. Yes aku tawu kamera aku murah, pangkat compact ja even dia ni DLSR. Aku bukan anak datok nak beli kamera top-top canggih canggih. Kamera canggih tapi guna gak photoshop nak cantikkan gambar watpa...