.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Saturday, November 20, 2010

Chapter 43: 25 more things you should know about me (part 4)

Lama tak sambung menatang ni.. So kena pikir lagi 25 benda la... Cukup 100 daaaaaaa.

76. Bila bosan mula la edit gambaq.

77. Aku lagi rapat ngan adik aku. Kakak aku, aku rapat gak, 3 beradik ja kot...

78. Aku mudah gelabah bila aku main ngan baby then baby tu tiba-tiba nangeh.. Haha.

79. Sangat tak suka bila ada orang marah/ tak puas hati/ bengang ngan aku tapi bila aku tanya tak mau jawab.


80. Tak suka pedas. Tak tahan makanan pedas.

81. Bila aku marah, suma benda aku boleh wat.

82. Tak suka tengok cerita thriller... Jangan ajak aku tengok wayang kalo nak tengok cerita bergenre tu. Kalo tengok pon 10% dari cerita tu ja aku tengok.. lagi 90% aku tutup mata.. Haha

83. Tak suka tunggu orang lama-lama.... Please be punctual ok.

84. Bila mai time rajin, aku rajin sungguh... Bila mai time malas, aku malas sungguh. Haha

85. Time kecik2 dulu aku rapat ngan ayah aku. Anak abah.. hahaha

86. Sekali muhong, payah da aku nak caya. Tapi aku cepat caya orang..

87. Aku pelat 'R' yeka??? Hahaha tak sedaq pon.

88. Sangat suka puding jagung... Yummy

89. Mak aku cerita, time aku kecik2 aku suka main and cakap sorang-sorang. Weird lak aku.. haha

90. Macam mana aku boleh terrer math? Tanya mak aku.. Tiap malam aku kena pukoi ngan pembaris kayu kalo salah wat math. Skang da karat da math aku... haha..

91. Pengguna setia Olay dan Maybelline.

92. Aku xreti marah orang. (-_-')

93. Aku prefer tido lambat dari bangon awal.. Huhuhuh

94. Aku suka tengok fergie.. Tak taw pasepa..

95. Cara aku pegang pen/ pensel sangat pelik...

96. Tak suka jadi ketua sebab nak kena handle banyak. Aku prefer jadi pengikut..

97. Tak minat biznez so jangan ajak aku berbiznez...

98. Kawen? Target umo 25 tapi ntah malas pikir. Haha...

99. Tak suka dok uma kalo takdak TV. Bosan...

100. Yeah cukup seratus!!!! Last pasal aku... pasai kat ang. HAHAHAHAH..... Aku suka merepek.


2 penambah suasana: