.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, October 25, 2010

Chapter 38.5: Landscape

    Aku suka gambar landscape. Tu ja. Tak tawu nak kata apa.

aku suka kaler langit. Anda?

Chapter 38: Second attempt

     24 oktober 2010, outing kedua aku. Kali ini melibatkan ramai fotografer. Strowbelang, fotolensa dan pidot. Alamak aku tak ingat nama model ni. Almaklum la aku ni pemalu orangnya. Haha. Apa-apa pun memang best la. Terima kasih coz jadi model walaupun cam malu-malu sikit. Ini antara gambar the best la aku pilih antara banyak2 snap. Nak upload semua mana buleh. Layan ja la noh. Shing~


Friday, October 22, 2010

Chapter 37: Black and White

Nyanyi lagu Michael Jackson sikit. Black and white. Hurm sempena tertubuhnya website baru aku maybe aku dah xkan lagi mengupdate di sini.  Selamat tinggal.. Tapi kalo rajin update la gak. Apa-apa hal pon jangan lupa check website baru aku ok. Klik di bawah ni:
cikpuan.strowbelang.com .





Saturday, October 16, 2010

Chapter 36: Chenta Hatiku

     Kebelakangan ini memang aku rajin meng update blog aku ni sebab AKU RAJIN la.. hahahaha. Dah takda wat apa so aku update la. Ini chenta hati aku, Muhammad Affendie a.k.a Strowbelang. Aku memang 'kipas susah mati' dia ni la. Hehe. Dia ni inspirasi aku, semangat aku, dan cikgu aku dalam bidang yang aku minat ni, iaitu fotografi. Ulang semula adik-adik, fotografi. Bagus...


Thursday, October 14, 2010

Chapter 35: Eman Berganda

Tak tawu nak kata apa. Makasih Eman sebab jadi model aku. Haha. Memang ang model of the year la. Menang kat ang tahun ni. Haha



Monday, October 11, 2010

Chapter 34: Kota Marina mari

   Akhirnya jejak juga kaki aku kat kota marina.. Dulu dengar orang dok sebut-sebut ja. La ni aku p dah oi. Haha. Outing bersama STROWBELANG ku. Eman and aron juga bersama-sama datang menjayakan majlis tersebut. Padia xtaw. Ini antara gambar yang aku amik gunakan kamera aku ni ha.
p/s: aku budak baru belajar. Peralatan kurang lens pon standard punya so bak mai fulus buleh???



Sunday, October 10, 2010

Chapter 33.5: Pabila aku menunggu orang (add on)

     Ha camni la aku kalo time nak tunggu orang. Sempat la gak snap picture merapu. Ini hasilnya. Tadaaaa.. Jimat air untuk kopi.
p/s: aku sangat lapaq


Chapter 33: Artwork lama part two

Mostly antara ini ada artwork lukisan aku sendiri. Lukis pakai mouse ni lain la sikit. Then artwork brush potoshop. Layan je la. Aku tak reti nak tulis panjang-panjang. Nama ja amik penulisan tapi still kayu gak bab2 penulisan ni. Haha. Artwork aku yang lain boleh jenguk di laman deviantart aku ya. Lama dah tak update deviantart aku. Haha












Friday, October 8, 2010

Chapter 32: Comel-comel aku suka

Ni hanya katun, realitinya aku xpenah la pakai skirt... Hahhahaha


Wednesday, October 6, 2010

Chapter 31.5: Artwork lama part 1.. (Add on)

Saja aku nk upload hasil2 artwork digital aku yang lama2. Memang banyak so hari ini aku just upload hasil vector yang aku wat. Rasa lawa, alhamdulillah terima kasih. Rasa buruk, pun alhamdulillah sila beri feedback supaya aku xkan wat jadi buruk lagi di masa hadapan. Yezzaaaa..  
p/s: mao tempahan? mari fulus la.. hahaha






Chapter 31: Jangan mabok lepas ni...

˙ʞɐʍɐ ɐɯɐsɹǝq ɐnʇ ɐʎɐs uıbuı 'ɐʎɐs ıʇɐɥ ɐʇuǝɥɔ ʞɐʍɐ ˙ǝɟıן ʎɯ ɟo ʇsǝɹ ǝɥʇ ɹoɟ noʎ ɥʇıʍ ǝq oʇ ʇuɐʍ ı zoɔ ɐʇıʞ ʇɐʎɐɥ ɹıɥʞɐ ǝʞ ɐן ıɐdɯɐs ɐʎɐjɹǝq ıu ɐʇıʞ uɐbunqnɥ ɐן uɐʞɐop-ɐop ¿buɐʎɐs ʞo ˙ɥɐɹɐɯ ɐʎɐs ʇɐʍ ʇɐbuɐs ɐʞns ɐן uɐbuɐj dɐɹɐɥ ɐʎɐs uod ʞɐʍɐ ˙uod ʞoןǝ ʞɐʇ ˙ıu 2ɥɐɹɐɯ ʇɐbuɐs ɐʞnsx uod ɐʎɐs zoɔ ɥɐqnɹǝq ʞu ʎɹʇ ɐʎɐs ıdɐʇ ˙ʇɐbuɐs ןɐʍɐʞ ʞu ʇɐdɐp ʞɐʇ buɐɯǝɯ ɥɐɹɐɯ ɐʎɐs ɐןıq nɥɐʇ ɐʎɐs ˙ıןɐʞs ıbɐן ɐʎɐs ɥɐןɐs uɐʞundɯɐ ˙ʞɐʍɐ buɐʎɐs ɐʎɐs ɐuɐɯ ɯɐɔɐɯ ʍɐʇ buɐʎ ɐj uɐɥnʇ ˙ʞɐb nʇ ɯɐɔɐɯ ʞɐʍɐ dɐɹɐɥ ɐʎɐs ˙ıu buɐɹɐʞǝs ʞɐʍɐ uɐbu ɐןıb ɐıbɐɥɐq ɐsɐɹ ɐʎɐs buɐɯǝɯ ɐʎ ˙ɐıbɐɥɐq uıʞɐɯ ɐp ɐʇıʞ ɐʇɐʞ buɐɹo ıɐɯɐɹ ˙uıɯɐ ˙ɐʇıʞ uɐbunqnɥ uɐɐɹǝʇɥɐjǝsǝʞ ıɯǝp 'ʞɐʍɐ ʞnʇun ɥɐqnɹǝq ɐqnɔ ɐʎɐs ɹɐıq ıu ıןɐʞ os 'ɐʎɐs ʞnʇun ɥɐqnɹǝq ʞɐʎuɐq ɐp ʞɐʍɐ ˙ɐdɐ bɐıʞıd ʞu ʇɐdɐp ʞɐʇ buɐɯǝɯ ɥɐɹɐɯ ɐןıq dʇ nʇ ɯɐɔɐɯ ʞɐʍɐ ʇɐnq ʞu pnsʞɐɯɹǝq ʞɐʇ ˙ıuı ıɹıp uɐɐuɹndɯǝsʞɐpıʇǝʞ ıɐsɐd ɟɐɐɯ ʞɐʇuıɯ ɐʎɐs 'ǝıpuǝɟɟɐ pɐɯɯɐɥnɯ


Monday, October 4, 2010

Chapter 30: Wa wa wa chup bulan

Aku xtaw nk bg tajuk apa post aku hari ini. Haha.. Sayangku mahu aku bertudung... Nanti eh syg pelan2 kayuh ok... Ni gamba aku bertudung khas untuk muhammad affendie aku... Gambar ni da la 1st time aku mekap tebal gila. Hahahahaha... Shadap la.


Friday, October 1, 2010

Chapter 29: Apa dia ntah ni... (kes eeqa ja ni..) haha

Aku pon xberapa nk paham sangat menatang tag2 ni. Maafkan kelampian aku. Kira macam copy soklan yang sama then jawab bg pihak kita sendiri kot.. Aku jawab ok..