.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, September 29, 2010

Chapter 28: Mengisi masa terluang

Tengok tajuk aku sudah... Ini memang untuk mengisi masa lapang aku. Mengedit gambar la apo laie jang.Gambar rumah tu time kecik2 aku selalu ingat tu berhantu. Biasala kan time kanak2 suma pikir bukan2. Haha.


Sunday, September 26, 2010

Chapter 27: Bawak saya p outing sayang!!!

    Ok... Selalunya pada waktu skang ni aku berada di kampung. Malangnya hujan turun dengan lebatnya pada hari ini membuatkan aku stuck membujang di sini.. Haha.. Banyak gak post lama2 aku delete. Sukahati aku la nak delete kenapa, blog aku, aku punya suka la. Hahaha... Mr. Strowbelang kata gambaq aku kelam2 tak cukup cahaya.. Sowi la sayang. Lama dah tinggai alam fotografi ni, skang baru nak mula balik (baru ada dslr sendiri la katakan). Lupa habis suma ilmu2 yang blaja 3 tahun dulu. Conclusion is, awak kena bawak saya p outing sayang!!!! Mana, manaaaaaaaa... Haha padia xtaw.



Friday, September 24, 2010

Chapter 26: Yes!!!

Yes! Nampaknya makin membuahkan hasil dalam editing ni... Tak sia-sia aku try buat banyak kali. Thanks Phat Fotolensa. Terpaksa mencapap guna picture sendiri.. Gambar ni Mr. Strowbelang yang amik. Haha.


Thursday, September 23, 2010

Chapter 25: Aku sayang mereka ini.

Tengok tutorial dari Phat si fotolensa maka jadilah edit yang macam ni rupa. Tak jadi sangat pon. Aku ikot suka hati aku ja ni.. Huhu. Takpa la kan, practice make perfect. This is my parent. Love them so much as how they love me until now.


Chapter 24: Ayam oh ayam

Khas untuk Aryam Ramsey.. Kok kok kok


Tuesday, September 21, 2010

Chapter 23: New logo

 


Logo ini dah mula berkuatkuasa mulai pada hari ini.. Haha

Monday, September 20, 2010

Chapter 22: Budak Kecik

Aku macam suka pulak tangkap gambar muka budak-budak. Macam-macam mimik muka dorang ni. Lawak ada, comey pon ada. Ni cousin aku. Masih kecil lagi. Ikram namanya. Muka bajet nak gengster. Hahaha.


Chapter 21: For My Strowbelang

I love you more and more and more....


Friday, September 17, 2010

Chapter 20: Raya 2010 Part 2

   Agak kurang aktif aku dalam memblog kebelakangan ni. Jadi ni part 2 dari post yg sebelumnya.


Tuesday, September 14, 2010

Chapter 19: Raya 2010 Part 1

Yezza raya datang lagi. Raya 2010 adalah raya yang paling bermakna buat aku. Rahsia la yek. Happy sangat. Huuuu.. Kat sini ada la selingan gmba-gamba aku snap time raya. Adik aku jadi mangsa model aku. Banyak lagi gamba raya aku amik. Tapi layan yang ni dulu erk.


Wednesday, September 1, 2010

Chapter 18: First try wat poster

     Member aku suh tolong design poster untuk dia. Poster seram. Taktaw la jadi ke x seramnya. Overall dia suka design aku ni. So aku rasa bangga la gak. 1st try kot. Fuh. Korang judge sendiri la erk...


p/s: amacam? ni saiz kecik sikit. Nak upload size asal xleh. haha