.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Monday, August 30, 2010

Chapter 16: Apa pun tak kata

     Best balik rumah aritu. Tiba-tiba mai rajin nak p tangkap gamba. Aku pon p la ceruk merata alam kat kawasan rumah aku. Sampai ada orang wat muka pelik tgk aku dok masuk semak samun. Standad la nama pon nak amik gamba. Celah mana pun aku kan masuk. Tapi time tu cuaca x berapa nk elok. Tengah2 syok snap ujan turun dengan lebatnya. Sempat aku selamatkan diri dan juga kamera aku. Fuh. Ini antara gamba yang sempat aku kongsikan untuk kalian semua. Enjoy!






Kalau korang tahu ini buah apa? Teka-teka... Haha

Bunga rose mak aku.. Sayangnya hampir layu.

Satu-satunya adik aku. Aku bangun2  tidur dah suh snap gamba dia.


Pokok Betik mak aku yang punya. Lom masak lagi. 

Aku xsure ni pokok bunga apa.
Yang ni pon aku taktau... huhu.
p/s: pas ni nak prepare gamba raya family la. Syoknya

0 penambah suasana: