.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Friday, August 13, 2010

Chapter 12: Aku berkawan dengan seorang ayam

     Hairan bin ajaib kan tajuk aku?? Macam mana ayam buleh jadi seorang bukannya seekor? Keajaiban dunia ini rakan-rakan. Aku pun berkawan dengan ayam ni. Ayam ni pandai maki, pandai menasihati, pandai melawak. Haaaaa... best kan ada ayam ni. Kalau ayam biasa selalunya tahu berkokok and bertelur je kan.. Haha ni ayam advance punya. Ayam ni besar lagi dari aku. Kalau ayam ni baca post aku ni sure aku kena patuk. Patuk ngan kata-katanya yang terbaik punya. Hahhahahha..

p/s: nak kenal ngan dia ni please go to this page Aryam Ramsey

2 penambah suasana: