.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, August 4, 2010

Chapter 10: Macam-macam

Sudah lama tak update blog. Almaklum la cuti 3 hari.. Memang x menatap intenet la selama tempoh bercuti itu. Baru-baru ni aku pergi ujian fotografi. So far ok la.. Just x puas ati kit ngan jumlah gambar yang kena pass. 10 ja mana cukup... Tambahan pula aku kena jadi model on the spot. Malu x malu la aku time tu. Tapi xpa la.. Mintak2 aku pass la so that aku boleh dipanggil interview untuk bulan depan.. Kalau xdapat maybe aku merancang untuk melanjutkan pelajaran. Bawak diri jauh dari kedah. Itu la plannya. Pasal peribadi maybe aku dah malas nak mention di sini. Nothing nice for me to write, i'm in mess right now. Pressure plus stress i've lost 6kg already.. Damn.. More lighter than i use to be... Ah ni antara shot yang aku amik time ujian.. Enjoy ya!






this is my favourite... Sipot oh...


tunggoi kayu



Cahaya celah2 is my style


0 penambah suasana: