.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Tuesday, August 31, 2010

Chapter 17.5: Add on (request by apple)

     Nah epal, aku wat khas untuk kau. Mai RM10 ok. Haha..


Monday, August 30, 2010

Chapter 16: Apa pun tak kata

     Best balik rumah aritu. Tiba-tiba mai rajin nak p tangkap gamba. Aku pon p la ceruk merata alam kat kawasan rumah aku. Sampai ada orang wat muka pelik tgk aku dok masuk semak samun. Standad la nama pon nak amik gamba. Celah mana pun aku kan masuk. Tapi time tu cuaca x berapa nk elok. Tengah2 syok snap ujan turun dengan lebatnya. Sempat aku selamatkan diri dan juga kamera aku. Fuh. Ini antara gamba yang sempat aku kongsikan untuk kalian semua. Enjoy!


Thursday, August 26, 2010

Chapter 15: Shhh....

   Tak amik tawu apa orang pikir, orang kata, tanggapan orang, just jadi diri sendiri. Kata apet dia tayar. Haha..


p/s: You think you're funny, but i think you're so damn annoying.. Screw u

Wednesday, August 18, 2010

Chapter 14: Attention again...

     Ai da rasa macam ejen mencari jodoh plak aku.. Takpa lah tolong kawan-kawan disamping menjana pendapatan.. Hahahaha... Gowdunk, enjoy ni ya.. Aku wat khas untuk ang.. For guys out there, 5 stars aku bagi untuk produk kali ini.. Terbaik dari ladang. HAHA..


p/s: Klik to this link to know about this gowdunk Farah Farhanah

Tuesday, August 17, 2010

Chapter 13.5: Attention to guys out there...

     Ahaks, jangan mara aaaa anis... Ang cabar aku.. Tapi takpa aku tolong kawan-kawan.. hahaha.. By the way, this is my friend Anis Ameera Ishak. She want a boyfriend so i do her a favor. To advertise her at my blog. Funny isn't it? Ahaks. Jangan risau anis, fully rekemen oleh aku.. Gerenti puas hati.. Two thumbs up.. Ahaks..


p/s: nak kenal ngan dia ni, klik di sini Anis Ameera

Chapter 13: Menatang apa nih...

     Robot apa gila ni... Bosan tunggu kerja akhirnya jadi satu hasil karya yang macam xtaw la nak kata. Burok pon ada. Ahaks.. Janji aku layan je... Robot expired! Damn gila. haha..

p/s: kalau buruk aku xkesah la bro...

Friday, August 13, 2010

Chapter 12: Aku berkawan dengan seorang ayam

     Hairan bin ajaib kan tajuk aku?? Macam mana ayam buleh jadi seorang bukannya seekor? Keajaiban dunia ini rakan-rakan. Aku pun berkawan dengan ayam ni. Ayam ni pandai maki, pandai menasihati, pandai melawak. Haaaaa... best kan ada ayam ni. Kalau ayam biasa selalunya tahu berkokok and bertelur je kan.. Haha ni ayam advance punya. Ayam ni besar lagi dari aku. Kalau ayam ni baca post aku ni sure aku kena patuk. Patuk ngan kata-katanya yang terbaik punya. Hahhahahha..

p/s: nak kenal ngan dia ni please go to this page Aryam Ramsey

Thursday, August 5, 2010

Chapter 11.5: So that's the final word...

     No... Ok fine thank you for your support...  :'(    Got to delete some of my blog... Aku x diberi peluang untuk membaiki kelemahan aku. Pergi mampos lu orang.


p/s: i don't give a damn thing about you anymore...

Chapter 11: Digital art lagi

     Ada member bagi nama kat aku weh.. Smart gak nama tu. Fitz the heroin.. Haha..


p/s: konon aku la ni.. haha..

Wednesday, August 4, 2010

Chapter 10.5: Add on (digital art)

     My own digital art:


p/s: the red punk guy is not me of course.. haha

Chapter 10: Macam-macam

Sudah lama tak update blog. Almaklum la cuti 3 hari.. Memang x menatap intenet la selama tempoh bercuti itu. Baru-baru ni aku pergi ujian fotografi. So far ok la.. Just x puas ati kit ngan jumlah gambar yang kena pass. 10 ja mana cukup... Tambahan pula aku kena jadi model on the spot. Malu x malu la aku time tu. Tapi xpa la.. Mintak2 aku pass la so that aku boleh dipanggil interview untuk bulan depan.. Kalau xdapat maybe aku merancang untuk melanjutkan pelajaran. Bawak diri jauh dari kedah. Itu la plannya. Pasal peribadi maybe aku dah malas nak mention di sini. Nothing nice for me to write, i'm in mess right now. Pressure plus stress i've lost 6kg already.. Damn.. More lighter than i use to be... Ah ni antara shot yang aku amik time ujian.. Enjoy ya!