.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Wednesday, July 21, 2010

Chapter 3: Rewind

     Aduh da lama gila tinggal alam belajar ni. Sekali time aku kena ujian terpaksa check nota balik. Rewind balik apa yang dah lupa. Nota aku pun banyak lukisan dan contengan daripada nota subjek. Haha. Tak sabar pulak nak p ujian fotografi. Murahkan la rezeki aku ya Allah supaya aku dapat job tu. Amin. Well, banyak kena belajar balik. Aku nak wat yang terbaik masa ujian nanti.
     Nak snap gambar pun xda masa la nak p tempat yang eye catching. Hm... Ada geng kan syok gak. Teringat plak trip fotografi time sem 3 dulu. Memang best la. Kalau boleh satu hari tu nak snap, snap, snap je. Fuh bila bleh macam tu. Tunggu aku balik kampung la. Banyak tempat menarik.

p/s: tak puas hati sikit gambar ni. Tangan jadi cam tak bedung plak.

0 penambah suasana: