.:Mari Bergoogle+:.

.: Pengikut Setia :.

ALERT!!!

Welcome to my blog. If you like my content do please be my follower ok? My content mostly about beauty and make up tips and also about my personal life experiences. The contents are mostly in Malay language. Thank you again for drop by. (^-^)

Jumlah pendatang

Tuesday, July 20, 2010

Chapter 2: Turning point

     Malas plak nak berbahasa Inggeris ni kan... Kali ni aku nak melayu sikit blog aku ni.  Haha. Hari ni apa jadi erk. Let see... Ari ni cam biasa ja kot. Nothing unusual happen. Kali ni aku nak share sikit benda baik punya. Haha.
    Ok, bawah ni bukan la aku snap baru tadi. Ni gambar lama. Time aku study photography dulu. Zaman tok kaduk pakai kodak kot. Masa tu aku guna Canon EOS300. Memang rare la nak tangkap gambar. Memang hardcore gila la berbekalkan filem SLR. Tangkap-tangkap bila cuci hampeh tak puas hati ngan gambar. Membazir kodak. Haha. So nasib zaman sekarang makin maju and technology is moving forward.  Tapi aku memang tabik la siapa yang still guna filem SLR. Memang mencabar. Thumbs up!




p/s: hargailah alam sekitar...

0 penambah suasana: